люди гроші Нео езотерика

Фінансова нумерологія: які числа обанкрутять вас і заженуть у борги

Сейчас читают: 440
hochu.ua

Кожна матеріальна річ має в собі закодоване число або цифру. Це стосується і грошей. Нумерологи переконують, що є числові комбінації, які сприяють багатству, а є такі, що можуть обанкрутити за декілька днів.

Раніше ми розповідали вам, як визначити цифру свого імені, і що вона означає для людини, а тепер розкажемо, які числа небезпечні для вашого фінансового становища.Є люди, до яких гроші неначе «липнуть», а є такі, котрі будуть ледве не цілодобово працювати, і в результаті залишатимуться бідними.

Як виправити ситуацію і зміцнити стабільну фінансову обстановку завдяки секретам нумерології, пише podrobnosti.ua. Читати також Від зміни роботи до нової квартири: на які знаки Зодіаку з 5 травня очікують кардинальні зміни в житті Кожне число має свою енергетику.

Деякі цифри сприятливі для здоров’я, деякі – для успіху на роботі, і між собою вони зазвичай не пересікаються. До неблагополучних цифр, які притягують бідність і пусті витрати, належать 1, 2 і 7.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA