Мода

ТОП-6 босоніжок, які будуть завжди в моді

Сейчас читают: 668
hochu.ua

Із моди ніколи не вийде класика, акуратність і витонченість стилю. А ще є взуття, яке назавжди залишиться у тренді. Дизайнери виділили 6 типів босоніжок, які завжди актуальні.

Раніше ми розповідали про те, із чим гарно носити колір металік, а тепер розкажемо, які босоніжки у вашій шафі для взуття досі модні.

Із цим взуттям ви ніколи не будете виглядати старомодною. Модельєри вважають, що ці 6 варіантів босоніжок завжди в тренді, пише lifestyle.24tv.ua.Якщо ви із тих модниць, які полюбляють універсальне взуття, дизайнери радять зупинити свій вибір на класиці.

Цей стиль завжди в моді, пасує до будь-якого вбрання і ніколи не зробить ваш образ старомодним. Читати також Наймодніші спідниці та штани на літо: стилістка дала поради щодо створення образів Ці босоніжки доволі специфічні на вигляд, проте разом із штанами, джинсами, шортами і легкими льняними сукнями вони неабияк довершують образ.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA