собаки домашні улюбленці цікаві факти

7 дивовижних фактів про собак, які змусять вас по-іншому подивитися на свого улюбленця

Сейчас читают: 837
hochu.ua

Портал Best Life опублікував цікавий список дивовижних фактів про собак, яких ви могли не знати. Ми зібрали в одному матеріалі найцікавіші факти, які допоможуть вам краще розуміти свого пса і ви ще більше полюбите його.

Читати також Це точно любов: 10 способів, якими кішка висловлює свої почуття до вас Насправді, всі собаки здатні сприймати звуки набагато вищої частоти, ніж вуха людини.

Вони можуть чути звуки, що вдвічі перевищують наш діапазон — це і робить їх чудовими собаками-рятувальниками. А у маленьких собак ще краще виходить ловити звуки, тому що чим менше голова собаки, тим вище частоти він може сприймати та порівнювати у кожному вусі.

Саме так ми і вони визначаємо, звідки лунають звуки.А ви як думали? Це дуже важливо для того, щоб краще вловлювати звуки. А ще вуха собаки підкажуть вам про те, як він почувається: якщо вуха сильно притиснуті до голови, то ваш собака може бути наляканий, а якщо вони спрямовані прямо вгору, то собака насторожений і хоче бути в курсі всіх справ.Ви могли помітити це, якщо у вас не один собака в будинку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA