Руслана співачка день народження

Руслані - 50: найвідоміші хіти переможниці Євробачення 2004

Сейчас читают: 885
hochu.ua

Сьогодні, 24 травня, українська співачка та Народна артистка України Руслана святкує день народження. Переможниця Євробачення 2004 виповнюється 50 років.

Редакція HOCHU.ua вирішила згадати найвідоміші хіти Руслани.Руслана народилася у Львові в родині Степана Івановича та Ніни Аркадіївни Лижичків.

Майбутня зірка у школі співала в гурті "Оріон", потім — у дитячому ансамблі "Усмішка". Після закінчення дитячої музичної школи майбутня співачка вступила до Львівської консерваторії ім.

Лисенка на диригентське відділення. Читати також "Запалили" публіку та влаштували справжнє шоу: Go_A, Джамала, Тіна Кароль та Вєрка Сердючка виступили на Євробаченні 2023 Музична кар'єра співачки почалася 1993 року, коли Руслана взяла участь у двох музичних фестивалях України: Всеукраїнському фестивалі сучасної пісні й популярної музики "Червона Рута"-1993а також Всеукраїнському фестивалі поп- і рок-музики "Тарас Бульба"-1993.Наступного року Руслана та її продюсер, а нині чоловік Олександр Ксенофонтов, заснували студію "Люксен", на базі якої почали займатися радіорекламою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA