Таїланд Нео Незламні Таїланд

«Святковий стіл від Бессарабки до Подолу»: Юлія Панкова про допомогу жителям Харківщини

Сейчас читают: 157
womo.ua

Юлія Панкова — журналістка та громадська діячка. На початку війни вона пережила окупацію у селі Бучанського району — у них не було їжі, зв’язку, газу та електрики.

Потім Ганні вдалося разом з мамою виїхати до Швейцарії, звідки вона почала допомагати збирати кошти на допомогу українцям та відправляти продуктові набори людям на Харківщині.

У спецпроєкті «Незламні» Юлія розповіла, як їй вдалося пережити окупацію, чому вона вирішила займатися саме продуктовими наборами та з якими думками українці живуть за кордоном.  «Яка війна?»: за день до повномасштабного вторгення За тиждень до війни мені мама подзвонила та сказала виїжджати.

Я тоді подумала: «Яка війна?». У мене майстер-класи, дегустації, гастрономічні тури. У мене 23 лютого було спецзамовлення на 900 людей — ми мали провести гастрономічний тур Буковиною з українською діаспорою з Австралії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA