Україна Ruslan Baginskiy StandWithUkraine Ми з України Україна

RUSLAN BAGINSKIY випустив патріотичні бейсболки на підтримку ЗСУ

Сейчас читают: 899
vogue.ua

Всесвітньо відомий український бренд головних уборів RUSLAN BAGINSKIY випустив патріотичні бейсболки. Всі кошти від продажів будуть передані на підтримку Збройних Сил України.

Дизайнер Руслан Багінський запускає спеціальний дроп з двох бейсболок синього та жовтого кольорів. На своїй Instagram-сторінці бренд зазначає, що національні кольори України стали «символом свободи, мужності, хоробрості та рішучості».

Кепки з дропу виготовляються в Україні під час війни. Кожна бейсболка прикрашена вишитим вручну українським прапором. Весь прибуток від продажу дропу буде переданий на підтримку українських захисників. «Мода має силу об’єднувати людей і дозволяє демонструвати свою позицію без слів, — говорять в RUSLAN BAGINSKIY. — Будьте мужніми, як Україна.

Купуючи бейсболку, ви вболіваєте за Україну». «Купуючи ці бейсболки, ви не лише виражає солідарність, а й допомагаєте повернути мирне небо в Україну.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA