Брэд Питт средства по уходу Нео Брэд Питт

Бред Пітт: ексклюзивне інтерв'ю

Сейчас читают: 423
vogue.ua

"Мені подобається те, що Гвінет зробила з Goop", – каже Бред Пітт. В ексклюзивному інтерв'ю  для Vogue він представляє свою позаґендерну колекцію засобів з догляду за шкірою.

Бред Пітт явно не читає beauty-туторіали або підручники з краси. Триває 25-та хвилина нашого ексклюзивного інтерв’ю з актором, продюсером, філантропом, виробником вина та новоспеченим засновником skincare-бренду.

Ми в Château Miraval, просторому маєтку з виноградниками на півдні Франції, які Пітт купив разом зі своєю колишньою дружиною Анджеліною Джолі в 2012 році, і після кількох швидких запитань ми переходимо до неминучої частини будь-якого інтерв’ю із засновником бренду з догляду за шкірою.  "Які ваші б'юті-ритуали?" — запитую я з певним хвилюванням.

Та очікую на презентацію засобів. Пітт посміхається та мовчить.  "Цього не буде!""Тоді, може, просто поговоримо про те, як змінився ваш догляд за шкірою?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA