Наталия Мосейчук Украина люди Нео Наталия Мосейчук Украина

В ефірі я намагалася зробити все, щоб донести думку до людей: що розчавити нас не вдасться — Наталія Мосейчук

Сейчас читают: 646
womo.ua

Наталія Мосейчук, телеведуча 1+1 та Єдиного марафону новин, YouTube блогерка, кураторка проєкту Право на Освіту, Школи Супергероїв та загальнонаціональної премії для вчителів Global Teacher Prize Ukraine, у інтерв’ю WoMo розповіла про передчуття війни , на що був спрямований фокус новин у той час у лютому, про боротьбу з фейками та погрозами, а ще про військову цензуру, яку довелось опановувати «з коліс» та цінності, які об’єднавчими для нас у перші дні війни і мотивацію боротися далі.  До війни: плани та передчуття Розкажіть про той інформаційних фон, який був у вас перед війною?

Як у редакціях новин ставилися до інформації про ймовірне вторгнення? Звичайно, що у новинних редакціях інформації зазвичай трохи більше, ніж у звичайних людей.

Вона надходила з різних боків, але була дуже контроверсійною. І тому реакції нашої  реакції  не відрізнялися  від реакцій громадян.

Були ті, хто вірив у напад і щонайменше морально готувався до нього. Були такі,  які казали, що це фейк і путін грає на нервах, «бере на слабо».  Наскільки перед війною була велика кількість фейків? Вистачало.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA