Мадонна новини шоубізнес

Роки беруть своє: подруга Мадонни випадково засвітила співачку без макіяжу (ФОТО)

Сейчас читают: 514
hochu.ua

Цього літа на Мадонну чекало дуже багато подій. Спочатку артистка була змушена перенести свій концертний тур світового масштабу через хворобу та госпіталізацію, а потім, пройшовши всі кола лікарняного пекла вона змогла одужати та заявила що відновить своє грандіозне шоу.Очевидно, американська артистка одужала більш ніж в повній мірі, так як зовсім нещодавно святкувала свій день народження, і ознак того, що вона була нездоровою взагалі не було.

На святкуванні 65-річного ювілею були присутні одні з найкращих подруг знаменитості: Мадж та Маха. Читати також "Любов рідних і друзів - найкращі ліки".

Мадонна зворушила зверненням до дітей після проведених днів у лікарні Одна з жінок від щирого серця привітала свою популярну подругу та розповсюдила спільне фото з нею.

Саме на цьому знімку шанувальники побачили мадонну без ретуші. З днем народження, моя дорога сестро, наречена, яка вийшла заміж за захоплення.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA