Lego Нео StandWithUkraine

Ритейлер LEGO випустили фігурки Володимира Зеленського та "бандерівських смузі"

Сейчас читают: 615
vogue.ua

Незалежний роздрібний продавець LEGO Citizen Brick випустив у продаж сумісні з конструктором мініфігурки “коктейлів Молотова” та Президента України Володимира Зеленського.

Ця ініціатива дозволила зібрати 16 тис. доларів для допомоги УкраїніНаприкінці минулого тижня Citizen Brick оголосили, що випускають ексклюзивні мініфігурки президента України Володимира Зеленського та пляшечки з "коктейлем Молотова". «Як ви, можливо, помітили, мініфігурки були розпродані майже відразу, – написали Citizen Brick в Instagram. – Ми зробили максимум фігурок всього за 24 години, а команда приїхала працювати у вихідний.

Ми знаємо, що були люди, які намагалися отримати фігурки, але не змогли. Сподіваємося, що вони все ж таки розглянуть можливість зробити прямі пожертви відповіднім благодійним організаціям". "Будь ласка, наберіться терпіння, оскільки цього тижня ми намагаємося виконати замовлення, – додають представники компанії. – Дякуємо, що ще раз довели: у нас найкращі клієнти у світі". ⁠Цікаво, що пост із зображенням коктейлів Молотова мережа видалила, та не зважаючи на це, компанія зібрала 16540 доларів. "Вся сума передана @directrelief, щоб допомогти доставити медичні засоби тим, хто потребує", – зазначили Citizen Brick.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA