Україна Онлайн діти Україна

LEGO, Minecraft, програмування: українських дітей запрошують на безкоштовні онлайн-заняття

Сейчас читают: 627
womo.ua

Міжнародна мережа позашкільних навчальних закладів “STEM-школа INVENTOR” проводить безкоштовні онлайн-заняття для дітей. Участь можуть взяти українські діти віком від 3 до 16 років.

STEM-школа INVENTOR з початку березня проводить безкоштовні онлайн-заняття для учнів та учениць, які були змушені покинути свої домівки та школи через війну.

Вже понад 1000 дітей долучилися до онлайн-навчання. А також STEM-школа INVENTOR запрошує до занять всіх охочих діток.   “Ми розуміємо, як важливо у такий складний час для країни, підтримувати сім’ї з дітьми і продовжувати навчати і виховувати майбутнє покоління українців та українок.

До процесу ми залучили найкращих викладачів і методистів школи. Ці заняття допоможуть дітям відволіктися, зменшити стрес та з користю провести час, а дорослим на деякий час отримати впевненість, що життя продовжується ”, – розповіла засновниця мережі STEM-шкіл INVENTOR Оксана Стоєцька.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA