рецепти простий рецепт Великдень прості рецепти кулінарні рецепти

Рецепт печива «лапки зайчика»

Сейчас читают: 280
womo.ua

Це легке великоднє печиво у формі милих відбитків лапок кролика стане цікавою випічкою, яку можна спробувати приготувати з дітьми або для друзів чи родини.

Маленькі ручки ідеально підходять для розкатування та формування простого тіста для ванільного печива та приготування відбитків пальців і глазурі.

Біла або рожева глазур найбільше схожа на традиційні «лапи», але ви можете спробувати будь-який колір, який вам подобається. Інгредієнти: 100 г вершкового масла, розм’якшеного 100 г світлого м’якого коричневого цукру 1 велике яйце, збите ванільного екстракту 275 г звичайного борошна, просіяного, плюс додаткове для присипки Для глазурі: 1 велике яйце, розділене 125 г цукрової пудри, просіяної рожевий харчовий барвник (за бажанням) Спосіб приготування:  У великій мисці збийте масло та цукор, потім додайте яйце та кілька крапель ванільного екстракту та добре перемішайте.

Додайте борошно та перемішуйте, потім викладіть його на злегка присипану борошном робочу поверхню та обережно вимішуйте, доки не утвориться гладка куля тіста.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA