харчування Великдень

Смажена великодня шинка: смачний та простий рецепт

Сейчас читают: 848
womo.ua

Обсмажений окіст покривається легким і солодким кленовим сиропом та гірчичною глазур’ю для найкращого великоднього столу. Інгредієнти:  1 шинка з кісткою ⅓ склянки готової жовтої гірчиці або на смак ⅓ склянки кленового сиропу 2 столові ложки коричневого цукру 2 чайні ложки цибульного порошку Читайте також: Сирна паска: найкращі рецепти без випікання Спосіб приготування:  Розігріти духовку до 165 градусів за Цельсієм.

Покладіть шинку в неглибоку сковороду для запікання. У невеликій мисці змішати гірчицю, кленовий сироп, коричневий цукор і цибулевий порошок.

Ложкою або пензликом змастіть шинку глазур’ю. Запікати шинку в розігрітій духовці, без кришки, до повного прогрівання, приблизно 2 години.

Перед тим, як нарізати шинку, дайте їй відпочити приблизно 15 хвилин, щоб вона не пересохла. СМАЧНОГО! Більше смачних рецептів тут.  Читайте також:  Пташине гніздо з безе — смачний рецепт десерту на Великдень-2024 Ми не маємо скасовувати життя: психологині про святкування Великодня Рецепт великодніх кексів «Шоколадне гніздо» Декор, одяг та аксесуари до Великодня: чим пропонують прикрасити своє життя українські бренди Що дивитись на Netflix у квітні 2024 року: 43 найочікуваніших фільмів та серіалів Український фільм «Крашанка» скоро вийде у прокат: дата прем’єри, трейлер, сюжет Весняний манікюр 2024: модні ідеї для нігтів Великий піст 2024: що заборонено їсти, пісне меню, рецепти Любовний гороскоп на квітень 2024 року Гороскоп на квітень 2024 року: що обіцяють зірки усім знакам Зодіаку Фінансовий гороскоп на квітень 2024 року Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: FacebookTelegramInstagram The post Смажена великодня шинка: смачний та простий рецепт appeared first on WoMo — видання для

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA