vivat видавництво vivat

Нещодавно у видавництві Vivat вийшла книга про безмежну силу материнської любові: публікуємо уривок

Сейчас читают: 644
womo.ua

Колись Фріда мала все, що їй було потрібно для щасливого життя. Але раптом усе пішло шкереберть: через три місяці після народження доньки чоловік покинув Фріду заради молодої коханки, а через спільну опіку жінка мусила розриватися між потребою заробляти й піклуватися про любу Гаррієт.

Одного дня жінка залишає доньку вдома, а сама їде до офісу: туди й назад. Утім додому не повертається — офіцер поліції вимагає негайно прибути у відділок, бо Гаррієт там.

Відтак недбалу матір, яка залишила доньку без нагляду, тимчасово позбавляють материнських прав і відправляють на перевиховання до школи ідеальних матерів. Це разючий роман про материнство, «досконале» виховання, державну бюрократію і суспільний тиск, а ще про силу безмежної материнської любові вийшов у видавництві Vivat. Уривок книги Школа ідеальних матерів (Джессамін Чен) Соціальний працівник застряг у дорожньому заторі, такому звичному для години пік.

Фріда нетерпляче чекала на нього в м’ятно-зеленій кімнаті. Вона не витримала й зателефонувала Ґастові. — Забула тебе попередити.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA