Україна книги війна в Україні видавництво "Лабораторія" Україна

«Потяг прибуває за розкладом». Невдовзі вийде друком книга української журналістки й письменниці Марічки Паплаускайте

Сейчас читают: 558
womo.ua

Видавництво «Лабораторія» готує до друку книгу Марічки Паплаускайте «Потяг прибуває за розкладом. Історії людей і залізниці».

Про це розповіли на офіційній сторінці видавництва. Марічка Паплаускайте — українська журналістка, письменниця, шеф-редакторка друкованого журналу Reporters, укладачка та співавторка книжки «77 днів лютого».

Вона вийшла у видавництві «Лабораторія» у 2022 році. Нова книга присвячена роботи українських залізничників під час війни. Аби написати цю книгу, авторка подолала вісім тисяч кілометрів і провела 40 інтерв’ю.

Фото: laboratoria.pro Передмову до видання написав британський актор, письменник, режисер і пасажир української залізниці Стівен Фрай. «Потяг прибуває за розкладом» —  це реальні історії людей, які щодня роблять надможливе заради того, щоб головна артерія країни невпинно працювала. Читайте також: У Києві відкриється нова незалежна книгарня «Збірка» Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post «Потяг прибуває за розкладом».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA