фільми кіно постер сюжет трейлер фільму

Пригодницький фільм «Уявні друзі» скоро вийде в український прокат: дата прем’єри, трейлер, сюжет

Сейчас читают: 503
womo.ua

В український прокат цієї весни виходить фільм режисера Джона Красінскі «Уявні друзі» (If). У стрічці розкажуть про дівчинку, яка бачить вигаданих фантастичних істот.

Опубліковано офіційний український трейлер фантастичної пригоди «Уявні друзі» а також постер та кадри зі зйомок. Прем’єра фільму в українських кінотеатрах відбудеться 16 травня 2024 року. Читайте також: Що дивитись на Netflix у квітні 2024 року: 43 найочікуваніших фільмів та серіалів Про що фільм «Уявні друзі»?

Сюжет коротко Фантастична історія розповідає про дівчинку, на ім’я Бі, яка виявляє, що може бачити Уявних Друзів — фантастичних істот, яких кожна людина коли-небудь вигадувала.

Розуміючи свою суперсилу, Бі вирушає у чарівну пригоду, щоб відновити зв’язок між забутими Уявними Друзями та їхніми дітьми. «Уявні друзі» — офіційний трейлер український: Факти про фільм «Уявні друзі» 2024 року:  Фільм «Уявні друзі» призначений для сімейного перегляду.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA