NASA фільми кіно постер сюжет

Фільм «Забери мене на Місяць» влітку вийде в український прокат: дата прем’єри, трейлер, сюжет

Сейчас читают: 144
womo.ua

В український прокат цього літа виходить фільм режисера Ґреґа Берланті  «Забери мене на Місяць» (Fly Me to the Moon). У стрічці розкажуть про посадку космічного корабля «Апполон-11» на Місяць та маркетологиню, яка врятувала імідж NASA.

Опубліковано офіційний український трейлер сатиричної комедії «Забери мене на Місяць» а також постер та кадри зі зйомок. Прем’єра фільму в українських кінотеатрах відбудеться 11 липня 2024 року. Читайте також: Що дивитись на Netflix у квітні 2024 року: 43 найочікуваніших фільмів та серіалів Про що фільм «Забери мене на Місяць»?

Сюжет коротко Скарлетт Йоганссон і Ченнінґ Татум у гостросюжетній комедії, події якої розгортаються на тлі історичної посадки космічного корабля «Апполон-11» на Місяць.

Коли імідж NASA майже зазнав краху, талановита маркетологиня Келлі Джонс розпочинає безпрецедентну промокампанію, щоб виправити ситуацію.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA