Англія фильм кіно кінопрокат постер сюжет трейлер фільму Англія

Фільм «Не говори зі злом» восени вийде в український прокат: дата прем’єри, трейлер, сюжет

Сейчас читают: 659
womo.ua

В український прокат цієї осені виходить фільм режисера Джеймса Воткінса  «Не говори зі злом» (Speak No Evil). У стрічці розкажуть про родину американців, яка познайомилася з родиною британців, та їх спільний відпочинок, який був сповнений дивних подій та боротьби за життя.

Опубліковано офіційний український трейлер трилера «Не говори зі злом» а також постер та кадри зі зйомок. Прем’єра фільму в українських кінотеатрах відбудеться 12 вересня 2024 року. Читайте також: Що дивитись на Netflix у квітні 2024 року: 43 найочікуваніших фільмів та серіалів Про що фільм «Не говори зі злом»?

Сюжет коротко Американська родина вирушає у розкішний заміський маєток до британської сім’ї, з якою вони подружилися під час відпустки.

Проте вони навіть не підозрюють, що зовсім скоро відпочинок мрії перетвориться на справжній кошмар. «Не говори зі злом» — офіційний трейлер український: Факти про фільм «Не говори зі злом» 2024 року:  «Не говори зі злом» — ремейк однойменного датського фільму 2022 року.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA