фільми кіно Warner Bros постер сюжет трейлер фільму кадри

Фільм «Джокер: Божевілля на двох» восени вийде в український прокат: дата прем’єри, трейлер, сюжет

Сейчас читают: 892
womo.ua

В український прокат цієї осені виходить фільм режисера Тодда Філліпса «Джокер: Божевілля на двох» (Joker: Folie à Deux). У стрічці розкажуть про невдалого коміка Джокера, який знайшов другу половинку.

Опубліковано офіційний український трейлер трилера «Джокер: Божевілля на двох» а також постер та кадри зі зйомок. Прем’єра фільму в українських кінотеатрах відбудеться 3 жовтня 2024 року. Читайте також: Що дивитись на Netflix у квітні 2024 року: 43 найочікуваніших фільмів та серіалів Про що фільм «Джокер: Божевілля на двох»?

Сюжет коротко Сюжет сиквела, як повідомлялося раніше, розгортається в «Аркгемі», де Джокер знайомиться з Гарлі Квінн, роль котрої виконує Леді Гага.

Жанр описується як трилер-мюзикл із багатьма сценами кривавого насилля. «Джокер: Божевілля на двох» — офіційний трейлер український: Факти про фільм «Джокер: Божевілля на двох» 2024 року:  Після гучного успіху «Джокера» (2019), за який Хоакін Фенікс отримав «Оскара» в номінації «Найкраща чоловіча роль», логічно було очікувати на продовження, хоча режисер Тодд Філіпс і віднікувався – мовляв, у нас була цілісна історія, навіщо ці сиквели.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA