люди друзья телефон Нео гаджети

Дізнайтеся, чи правильно ви тримаєте телефон. Практично всі припускаються цієї помилки

Сейчас читают: 986
hochu.ua

Багато людей проводять по кілька годин на день, сидячи в мобільному пристрої. Не дивно, адже смартфон може бути корисним як у професійній діяльності, так і для відпочинку, наприклад, для спілкування з друзями або перегляду фільмів.Однак багато хто з нас не замислюється про те, як правильно тримати смартфон у руках.

Адже це дуже важливий момент, який може призвести не тільки до дискомфорту, а й до проблем зі здоров'ям. Читати також 3 корисні поради, щоб смартфон на Android працював швидше Основна помилка, якої часто припускаються користувачі, полягає в тому, що вони тримають смартфон занадто низько — на рівні грудей або навіть пояса.

Це змушує їх сильно нахиляти голову, що створює навантаження на шию та очі. Це дозволяє нам тримати спину рівно і не нахиляти голову, уникаючи непотрібного навантаження на шию та очі.Спочатку таке положення телефону може здатися незручним, але з часом ви звикнете до нього та зрозумієте, що це найкращий спосіб тримати смартфон, щоб уникнути проблем зі здоров'ям у майбутньому.

До того ж турбота про правильне положення смартфона може значно знизити ризик м'язових болів та проблем з зором. Читати також Секретна функція: лише одна дія допоможе набагато швидше зарядити ваш телефон Також раніше ми розповідали про те, навіщо включати на телефоні "Режим польоту", коли ви перебуваєте у метро.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA