гардероб одяг

ТОП-6 помилок при створенні літнього образу: не одягайтеся так ніколи

Сейчас читают: 171
hochu.ua

Підбираючи образ на літо, жінки часто забувають важливі деталі. Порушуючи їх, вони порушують гармонію краси та стилю, що робить їх старомодними.

Раніше ми писали про базовий одяг, а тепер назвемо 6 основних помилок при виборі гардеробу.Навіть якщо ви слідкуєте за модою, порушивши якесь із правил, ваш вигляд буде недоречним, пише apostrophe.ua.

Читать также Балетки, босоножки на завязках и стиль Барби: эксперты назвали 5 пар модной обуви на лето 2023 года (ФОТО) Тканина, яку ви поєднуєте у своєму стилі, повинна бути в гармонії між собою.

Наприклад, тонкий шовк і в'язана тканина не пасують один одному. Або ж льон із синтетикою. Якщо ви одягаєтеся влітку, звернуть увагу на натуральність речей: спека провокує потовиділення, яке залишає плями на однотонному одязі.У спекотне літо в темних кольорах буде ще гарячіше, адже вони поглинають сонячні промені.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA