телефон інтернет гаджети

Зручно, але небезпечно. Чому не можна залишати постійно увімкнений Wi-Fi на телефоні?

Сейчас читают: 561
hochu.ua

Раніше ми розповідали про те, що робити, якщо впав телефон. А в цьому матеріалі пропонуємо вам дізнатися, навіщо відключати Wi-Fi на смартфоні, коли ви виходите з дому.Багато користувачів часто залишають увімкненим пошук мереж Wi-Fi на своєму мобільному пристрої, адже така бездротова технологія працює безперервно: і вдень, і вночі, і вдома, і на вулиці.

У багатьох випадках це справді зручно. Але важливо пам'ятати й про можливі негативні наслідки. Читати також Всім користувачам на замітку: 5 причин, чому ваш телефон може сильно нагріватися Експерти наполегливо радять вимикати функцію Wi-Fi на смартфоні, перед тим як ви залишаєте будинок.

Це рекомендується робити з двох основних причин.Коли власник гаджета знаходиться далеко від будинку, його мобільний пристрій продовжує активно шукати мережі Wi-Fi та автоматично підключатися до доступних точок доступу.

Але це небезпечно, тому що далеко не всі загальнодоступні мережі безпечні.Таким чином, зловмисники можуть отримати доступ до особистих даних власника смартфона.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA