Україна проза привітання свято листівки Україна

День українського добровольця: історія свята, привітання та листівки

Сейчас читают: 660
womo.ua

День українського добровольця щороку відзначається 14 березня. Ця пам’ятна дата встановлена Верховною Радою України у 2017 році задля вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету й територіальної цілісності України. Чому саме 14 березня відзначається День українського добровольця?  Відповідь: ця дата вибрана не випадково.

Саме 14 березня 2014 року на тренувальну базу в Нових Петрівцях з Майдану Незалежності вирушили перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану для формування першого добровольчого батальйону.

Жінки та чоловіки самоорганізувалися й вирушили на схід України аби захистити нашу державу та її суверенітет. Читайте також: Втратила ногу після російського обстрілу: вражаюча історія 18-річної дівчини, яка добровільно вступила до лав ЗСУ З нагоди свята ми підготували добірку листівок, якими ви можете привітати українських добровольців, які боронять нашу країну.

Привітання з Днем українського добровольця 2024: проза та листівки Добровольці в ЗСУ – ви кращі з кращих! Спасибі вам за кожен світанок, який ми зустрічаємо!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA