New York здоров'я їжа здорове харчування New York

Подкасти, які допоможуть дізнатися більше про їжу, налагодити харчування та полюбити своє тіло

Сейчас читают: 270
cosmo.com.ua

Скажи чесно, скільки разів ти обіцяла собі, що з нового року зміниш свій раціон та харчування? Багато хто з нас не приділяє належної уваги їжі через щоденні справи та велику кількість певних обов’язків.

Але з цієї ситуації є вихід — експертні подкасти від нутриціологів та дієтологів, які висвітлюють важливі теми для налагодження раціону.

Ми зібрали топ подкастів, з яких ти дізнаєшся про вплив їжі на організм, важливість деяких продуктів, а також цікаві історії про всім відомі страви. Їжте, щоб жити Джоель Фурман — доктор медицини, сертифікований сімейний лікар, семиразовий автор бестселерів за New York Times та всесвітньо визнаний експерт з харчування та природного лікування.

Його подкаст змінить твою думку про їжу та покращить якість життя. Харчовий ланцюг Від проблем пошуку їжі під час війни до бажання відкрити власний ресторан.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA