краса макіяж стрілки

5 трендових видів стрілок, які варто навчитися малювати цієї весни

Сейчас читают: 362
cosmo.com.ua

2022-й офіційно оголошено роком стрілок. Тонкі і широкі, вишукані і грубі, класичні і різнокольорові — стрілки будуть домінувати у нашому мейкапі у всіх можливих інтерпретаціях.

Створюючи модні стрілки, цього року ми надихаємося популярним серіалом «Ейфорія» і драматичним макіяжем моделей з останнього показу Chanel.

З чого можна зробити висновок, що ми будемо робити ставку на ефектність, неординарність і яскравість. Ми зібрали 5 варіантів стрілок, які будуть користуватися найбільшою популярністю цього року. Тонкі та подовжені Тонкі та вишукані стрілочки стануть ідеальним вибором для повсякденного макіяжу, коли ти хочеш уникнути надмірної драматичності.

Але важливий нюанс: вони повинні бути видовженими і з загостреним кінчиком, щоб надати погляду «котячого» ефекту. З такими акуратними стрілочками можна зробити яскравий акцент на губи або ж витримати увесь макіяж у пастельних тонах. Грубі та помітні Навмисне грубі, бунтарські стрілки будуть на вершині популярності цього року.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA