Україна красота Шоубиз тв шоу Україна

Починається новий сезон мейковер-шоу «Місія: краса»

Сейчас читают: 520
liza.ua

У понеділок, 15 березня, об 11:20 на каналі «Україна» стартує мейковер-шоу «Місія: краса». Четвертий сезон виявився справжнім випробуванням для команди проєкту.

Адже вирішувати проблеми із зовнішністю та непримиренні суперечності учасників доводилося в умовах карантину. Але навіть він не завадив знайти понад тридцять яскравих і цікавих історій різних пар.

І цінність цих історій в тому, що вони дадуть можливість розібратися в собі не тільки героям мейковер-шоу, але і його глядачам.У новому сезоні ведучі Ільяс Сахтара та Ірина Фролова допомагають учасникам змінити зовнішній вигляд за допомогою нових образів, а також «розкрити» глибокі психологічні «нариви», позбутися болю, який руйнував життя героїв проєкту, і кардинально змінити уявлення про себе.Історії дуже різні – подружня зрада, велика різниця у віці, чоловік «домостройщик».

Також є й дуже драматичні: думки про суїцид, величезний фінансовий борг, фізичне насильство, рання вагітність. Але всіх героїв об’єднує одне – бажання змінити

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA