Валентина Хамайко смерть війна новини Валентина Хамайко

Валентина Хамайко поділилася щемливою історією про гибель пасинка на війні

Сейчас читают: 382
hochu.ua

Українська телеведуча Валентина Хамайко публічно поділилася щемливою історією про пасинка, який загинув на фронті. Учора стало відомо, що син банківського експерта Андрія Оністрата віддав своє життя, захищаючи Україну від окупантів.

Остап не дожив до свого 22-го дня народження, а за кілька днів до загибелі він відзначив рік на фронті. Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!На своїй сторінці в Instagram мачуха загиблого поділилася спогадами про Остапа Оністрата.

Валентина Хамайко розповіла, що за місяць її пасинок мав відзначити 22-річчя. Останній рік сильно змінив воїна, адже на початку повномасштабного російського вторгнення він пішов добровольцем на фронт.

Останні кілька місяців Остап разом зі своїм батьком, Андрієм Оністратом служили на Донецькому напрямку.Цей рік став для нього роком перевтілення.

Об этом же в других изданиях
womo.ua
Ти нерідко опиняєшся між двох вогнів — маєш і виконувати завдання, і відбиватися від цькувань про те, як жінка «ніколи не замінить чоловіка» й де «твоє місце»: Надія Гарань про непарадну womo.ua /10 месяцев назад
lifehelper.one
Прохор Шаляпин резко высказался о Примадонне и заявил, что не считает ее великой lifehelper.one /10 месяцев назад
hochu.ua
Найпопулярніший TikTok-блогер України. 8 цікавих фактів про Яну Догу hochu.ua /10 месяцев назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA