Брітні Спірс новини шоубізнес діти знаменитостей Брітні Спірс

Брітні Спірс несподівано поділилася фотографією синів, які її уникають

Сейчас читают: 673
hochu.ua

У Брітні Спірс натягнуті стосунки не тільки зі своїм батьком, який тривалий час був її опікуном, а й із рідними синами. 15-річний Джейден і 16-річний Шон Престон уникають спілкування із зірковою мамою, проте сама артистка не втрачає надії відновити контакт із дітьми.Днями, наприклад, Брітні несподівано у своєму Instagram поділилася архівним знімком із молодшим сином Джейденом.

На архівному фото, яке одного разу зробили папараці, зіркова мама несла ще маленького хлопчика на руках. Варто зазначити, фотографію співачка опублікувала після того, як стало відомо, що Джейден і Шон разом із батьком Кевіном Федерлайном переїжджають на Гаваї.

Сама Брітні дала свою згоду на це. Читати також Брітні Спірс побилася з чоловіком, після чого виставила його з дому - ЗМІ Через кілька днів після цього Брітні Спірс опублікувала фотографію свого старшого сина Шона Престона.

На знімку 17-річний підліток зображений у білій сорочці та чорних штанах.Моє перше кохання!— підписала пост зірка.Нагадаємо, у Брітні Спірс і Кевіна Федерлайн є двоє синів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA