українська музика Нео

Пісня української співачки увійшла до Топ-40 Shazam

Сейчас читают: 613
cosmo.com.ua

Вчора вийшов офіційний ремікс на сингл «Притяжение» співачки Etolubov. За місяць, що передував релізу, ремікс набув величезної популярності завдяки вірусному поширенню в соціальних мережах.

На цей момент кількість відео, знятих на офіційний ремікс «Притяжение» в TikTok наближається до 100 000, а в Instagram до 35 000.

Композиція потрапила в хіт-паради Shazam в 16 країнах, піднявшись до 33-го місця у світовому чарті. Багато слухачів дізналися про нову талановиту співачку Etolubov з виходом хіт-синглу «Манго» з яскравим тропічним кліпом від Алана Бадоєва в листопаді минулого року.

Сьогодні пісня в ротації багатьох популярних станцій і вже понад місяць перебуває у зведеному радіо-чарті України.Більше того композиція потрапила до найбільшого світового плейлисту EQUAL стрімінг-сервісу Spotify, що можна назвати «маленьким дивом» для будь-якого локального артиста. «Манго» — не перша цікава робота співачки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA