Нео вік

Після 50 років таке краще не носити: чим замінити чорний одяг

Сейчас читают: 351
hochu.ua

Чорний колір хоч і вважається класикою, але не завжди прикрашає нас. Наприклад, жінкам після 50-ти чорний краще виключити зі свого гардероба, тому що він може створювати втомлений вигляд та наголошувати на вікових змінах.

Читати також Як стильно носити шовкову хустку: до геніальності прості ідеї Мелісса Лунд, британський стиліст та іміджмейкер, поділилася своїми порадами для жінок віком 50 років і старше в інтерв'ю для Express.

Вона стверджує, що відмовлятися від свого улюбленого стилю не потрібно, проте важливо грамотно його адаптувати, адже одяг має бути не лише зручним, а ще й прикрашати людину.Жінкам після 50-ти стиліст радить переглянути гаму гардероба і позбутися чорних або занадто темних речей.

Замінити чорний колір в одязі експерт пропонує сірим або темно-синім, відзначаючи, що такі відтінки більш вигідно підкреслять зовнішність і все ще виглядатимуть елегантно.Ще одна альтернатива класичному чорному кольору в одязі — коричневий.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA