рецепт рецепти простий рецепт прості рецепти кулінарні рецепти

Перкельт — тушковане рагу зі свининою

Сейчас читают: 225
womo.ua

Ароматне тушковане м’ясо перкельт має запашний аромат паприки та болгарського перцю. У ньому небагато інгредієнтів, а готувати його напрочуд легко. Інгредієнти: 5 шматочків бекону, нарізаних кубиками 2 великі цибулини, нарізані кубиками ¼ склянки угорської паприки 1 ½ чайної ложки часникового порошку ¼ чайної ложки чорного меленого перцю 2 кг свинячих відбивних без кісток, обрізаних 1 великий жовтий болгарський перець, очищений від насіння і нарізаний кубиками 2 банки нарізаних кубиками помідорів з рідиною ⅔ склянки яловичого бульйону 2 склянки нежирної сметани 2 упаковки широкої яєчної локшини Фото: allrecipes.com Спосіб приготування:  Покладіть бекон у велику глибоку сковороду і готуйте на середньому вогні до рівномірного зарум’янювання, приблизно 10 хвилин.

Додайте до бекону цибулю і готуйте разом, поки цибуля не стане прозорою. Зняти сковороду з вогню і додати до бекону паприку, часниковий порошок і перець.

Перекласти суміш у велику каструлю. Читайте також: Легкий грибний суп з невеликою кількістю інгредієнтів Знову розігріти сковороду на середньому вогні й готувати свинячі відбивні порціями в гарячому жирі до рівномірного зарум’янювання з обох боків.

За потреби додайте додаткову порцію бекону для кожної партії. Перекласти відбивні на обробну дошку і промокнути паперовим рушником надлишки жиру з поверхні відбивних, нарізати кубиками й перемішати з беконною сумішшю.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA