страхи спорт Нео

Паралімпійська чемпіонка Бебе Грандіс стала посланницею L'Oreal Paris

Сейчас читают: 275
vogue.ua

Паратлетка-фехтувальниця Бебе (Беатріче) Віо Грандіс стала посланницею краси L'Oreal Paris. "Якщо щось здається неможливим, то це можна зробити", – життєвий девіз чемпіонки світу з фехтування, призерки Паралімпійських ігор Бебе Віо Грандіс.

25-річна уродженка Венеції стала доєдналася до родини представниць L'Oréal Paris, які втілюють силу та дух бренду. Як одна з наймолодших облич  L'Oréal Paris, Віо Грандіс планує використовувати глобальну платформу, щоб висвітлити силу людей з інвалідністю, а також розширити можливості жінок різних поколінь.

Перехворівши в 11 років на гострий менінгіт, зіркова спортсменка втратила кінцівки. Замість того, щоб змусити її кинути фехтування, яким вона займалася з п’ятирічного віку, вона обрала інший шлях – повернутись і взяти перемогу над труднощами, а не піддатися страху невдачі.

Саме тому їй дали прізвисько фенікс. «Фенікс може жити, померти, горіти і знову жити, — каже вона. – Моя скаутська група бачила, як я на кожному кроці жила, вмирала, горіла, а потім жила знову».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA