Феминизм Avon спецпроект

#ОСЬЩОЯМОЖУ: поділись секретом успіху

Сейчас читают: 506
liza.ua

Кожного дня ми проходимо повз сотні жінок. На перший погляд, вони виглядають більш-менш однаково — різняться лише подекуди за віком, зростом чи звичкою вдягатися.

Проте, кожна із них (наших подруг, родичок, знайомих, колег, керівниць) володіє власним запасом знань, досвіду чи історій неймовірних перемог.Можливо, це розповідь про подолання шкідливих, а може й смертельних звичок; можливо — сюжети про вихід із токсичних стосунків чи розірвання нещасливого шлюбу; а можливо — це історія жінки, чиї досягнення, на перший погляд, можуть здатися звичними та банальними, але особисто для неї вони мають найбільшу цінність.За власним дослідженням Avon відомо, що лише 39% жінок відчувають себе реалізованими повністю*.

Цікаво, що під реалізованістю жінки розуміють розвиток одразу у всіх сферах життя: як дружина, мама та професіонал. Тож, можливо, щастя у багатогранності життя та різноманітті ролей?Проєкт Моя важлива історія #осьщояможу — відверті розповіді жінок, які досягли успіху завдяки рішучості

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA