Олена Зеленська Ізраїль Стиль Фото Мода образ новини Олена Зеленська Ізраїль

Олена Зеленська вразила вишуканим образом на зустрічі з Президентом Ізраїлю (ФОТО)

Сейчас читают: 533
hochu.ua

Дружина Президента України Володимира Зеленського відома низкою гуманітарних ініціатив, спрямованих на боротьбу України у війні з росією.

Олена Зеленська, як і її чоловік, є публічною особою та активно представляє державу на міжнародній арені. Перша леді під час своїх зустрічей із європейськими лідерами та чиновниками завжди має вишуканий вигляд.

Читати також Олена Зеленська прибула до Великої Британії на коронацію Чарльза ІІІ (ФОТО, ВІДЕО) Зовнішній вигляд першої леді України – це не просто бажання Олени Зеленської бути стильною, а й  популяризація нею у світі українських брендів одягу.

Дружина президента активно підтримує вітчизняних дизайнерів й на міжнародних зустрічах завжди з'являється в одязі українського виробництва.Приміром, плановий офіційний візит Олени Володимирівни в Ізраїль запам’ятався не лише розглядом суспільно важливих питань, а й обговоренням журналістами образу Зеленської на зустрічі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA