эксклюзив интервью звезд эксклюзивное интервью

Олена Войченко про плани, нові проєкти та мотивацію

Сейчас читают: 965
liza.ua

Українське – це класне та стильне.Нещодавно Олена Войченко, перекладач, педагог, редактор Ensof стала обличчям нової колекції українського бренду MOTRYA та дала нам ексклюзивне інтерв’ю, в якому ділиться подробицями про співпрацю з брендом та свої особисті лайфхаки.

Дочитай до кінця та дізнаєшся класну пораду від Олени Войченко на цей рік!Що плануєте на весну? Чи є щось глобальне?В глобальному значені — чекаю на зміну ситуації: хочу вже подорожувати з дітьми, та пов’язати це професійно.

Подорож до океану — це найбільше бажання, адже ми давно не були на морі, тому на весняні канікули хотілось би влаштувати відпочинок з дітьми.І, звичайно, бажаю більшої чіткості глобально, почуватися вільніше без особливих обмежень.Якi у вас вiдчуття вiд того, що ви берете участь у модному проєкті?Дуже позитивні!

Мені приємно, що саме я беру участь у цьому проєкті. Звичайно ж, я шалено пишаюсь та радію, що мені пощастило доторкнутись до прекрасного, нашого українського бренду та його виробів, стати

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA