Стиль українські бренди одяг бренд одягу бренди одягу

Одяг, який зробить вас візуально стрункішою

Сейчас читают: 396
womo.ua

Всі ми, представниці прекрасної статі, розуміємо, що мати струнку фігуру і виглядати струнко — це дві різні речі. Грамотно вибраний одяг дає жінці можливість візуально прибрати декілька кілограмів, виділити переваги фігури та творчо приховати те, що нам до вподоби трохи менше.

Вміння вибирати гардероб, який підходить під ваш тип фігури — це навичка, яку повинна опанувати кожна жінка. Це не хитрість, а мистецтво демонструвати себе світові з найкращого боку. Читайте також: Український бренд GAPTUVALNYA презентував різдвяну колекцію, натхненну яворівською хусткою: фото Давайте почнемо вчитися вже сьогодні, разом з українською стилісткою Анною Романько, яка поділилася кількома своїми секретами. Сукня на запАх: візуальний шарм Сукня на запАх, винахід Діани фон Фюрстенберг, безперечно, стала справжньою зіркою жіночого гардеробу.

Сьогодні вона залишається актуальною, завойовуючи жіночі серця своєю універсальністю. В чому ж її таємниця? Прямі брюки: відчуйте Комфорт і стиль Прямі брюки — це класика і їх фасон вкрай універсальний, він легко поєднується з будь-яким стилем: будь то топ та коктейльний піджак чи футболка та спортивна куртка.

Анна стверджує, що брюки прямого крою візуально зроблять вас стрункішими, якщо ви правильно виберете довжину. Уникайте занадто коротких моделей, навіть якщо ви плануєте носити їх зі спортивним взуттям.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA