тест оптична ілюзія психологічний тест

Тест на креативність: яку тварину ви побачили першою? (ФОТО)

Сейчас читают: 804
hochu.ua

Ми підготували для вас цікавий психологічний тест, який всього за секунду допоможе визначити, чи креативна ви людина. Пройти його дуже легко - варто лише кинути погляд на картинку нижче й перевірити значення тварини, яку ви побачили першою.

Є тільки одне правило: не задумуйтесь, а просто оберіть і зафіксуйте тварину (чи тварин), які з’явилися перед вашими очима!Експерти кажуть, що мозок креативної людини за долю секунди зафіксує обох тварин, швидко перемкнувши увагу з першого об’єкта на інший.

Мовляв, якщо ви можете побачити одну тварину і швидко перемкнутися на іншу, це демонструє вашу здатність дивитися на речі під іншим кутом.

Ви дійсно винахідлива та оригінальна особистість! Читати також Швидкий ТЕСТ на IQ: спробуйте знайти трьох сов за 20 секунд (ФОТО) Якщо ж ви бачите тільки одну з цих двох тварин і не можете роздивитися іншу навіть протягом кількох секунд, ви не дуже креативні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA