характер Нео нова колекція

Кохання до себе: нова колекція The Body Wear

Сейчас читают: 703
vogue.ua

Український бренд thé body wear — це освідчення в коханні до жінки — її зовнішньої граційності та внутрішнього стрижня, її тіла й характеру, її примх і водночас сталевого самовладання.

У кожній колекції марка поклоняється жінці, представляючи для неї образи, які одночасно дарують їй упевненість у собі і не заважають мчати на всіх парах на зустріч мрії.

Не стала винятком і нова робота Марії Яслінської.  "Змінюється наша муза — змінюємося разом з нею і ми. Зовнішні умови змушують її стати ще сильнішою і ми, як бренд, закоханий у жінку, допомагаємо їй висловити ці зміни за допомогою одягу.

Сьогодні головна мета thé body wear — розширення можливостей жінок, той самий women empowerment, а кожна наша річ дарує їй упевненість і комфорт, допомагає приймати будь-які виклики долі з особливим шиком, хоч де вона перебуває", – розповідає засновниця thé body wear.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA