Вино как выбрать

Обрати вино в три етапи: про що вам розповість етикетка

Сейчас читают: 597
hochu.ua

Вибір вина на полиці в супермаркеті часом спантеличує. Можна орієнтуватися за ціною, але непідготовленому покупцеві складно розібратися, який напій ховається у вибраній пляшці.

Ключ до розгадки — етикетка. Разом із Villa Krim, яка нещодавно оновила і пляшку, і етикетку для своїх вин, розповідаємо, на які елементи варто звернути увагу, щоб швидко обрати саме те, що потрібно.Зазвичай виробники розміщують на етикетці наступну інформацію: назву бренду, рік заснування виноробні та рік збору врожаю, особливості регіону походження винограду, сорт, назви конкурсів і медалі, які отримало вино, смакові характеристики і рекомендації щодо поєднання зі стравами.

Це цікаво, але не несе користі, коли ви забігли в магазин купити вино до вечері після роботи, або по дорозі в гості. Якщо навчитися "читати" етикетку і виділяти головне, процес вибору займе декілька хвилин.

Що шукати на пляшці вина і де?Якщо одразу вирішити, яке вино плануєте купити, це полегшить вибір і звузить кількість варіантів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA