Украина Мода українська мода українські бренди жіноча мода мода 2024 весна-літо 2024 Украина

Бути жінкою: новий український бренд Ka.El випустив дебютну колекцію, присвячену жіночності і проявам себе

Сейчас читают: 748
womo.ua

Стилістка Катерина Левченко запустила бренд Ka.El, щоб сфокусуватися на більш жіночному та елегантному повсякденному одязі для жінок.

Саме тому дебютна колекція складається з костюмів, приталених лонгслівів, топів з відкритими плечима та інших речей, які підкреслюють фігуру і дають можливість створити стильні і водночас комфортні образи. Читайте також: Червоний — тренд модниць цієї весни: що пропонують українські бренди Дебютна колекція бренду весна-літо 2024 присвячена жінкам, які люблять бути помітними і отримувати задоволення від своїх проявів.

Це сміливі та розкуті жінки, які відчувають себе відкрито та щасливо. Вони живі і відчувають різні емоції, а одяг допомагає проявити власну жіночність і відчувати задоволення від себе в будь-який момент.

Досягнути цієї цілі допоможуть напів прозорі лонгсліви з відкритими плечима, костюми з шовку, які підходять на щодень та для особливих подій, сітчасті светри та сукня на запах.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA