місто Київ місто Суми місто Ужгород місто Харків місто Запоріжжя місто Черкаси місто Кременчук Нео подорожі поїздка Укрзалізниця місто Київ місто Суми місто Ужгород місто Харків місто Запоріжжя місто Черкаси місто Кременчук

Нові рейси і менше часу в дорозі: "Укрзалізниця" змінює графік поїздів влітку

Сейчас читают: 868
hochu.ua

З початку червня "Укрзалізниця" запроваджує новий графік руху поїздів, який діятиме до кінця літнього сезону 2023 року. Відповідно до повідомлення пресслужби перевізника, у новому графіку передбачено два нових рейси, а також внесено зміни до наявних маршрутів.

Що зміниться? Розповідаємо на HOCHU.ua! Читати також 10 незвичайних пам'ятників та скульптур України Перший новий рейс — , який зупинятиметься у 7 областях та пов'язуватиме Запоріжжя, Дніпро, а також курорти Львівщини та Закарпаття, проходячи від Славського до Берегово.

Другий новий рейс — , який курсуватиме через Черкаси.Крім того, два поїзди з нового графіка змінять свій маршрут: Читати також Від угорського парламенту в Будапешті до Алеї Слави в Голлівуді: ТОП найкращих і найгірших туристичних місць 2023 року Також у новому графіку чотирьом поїздам "Укрзалізниці" буде продовжено маршрут:Але це ще не все!

Крім цього, "Укрзалізниця" скоротить час прямування більш ніж у 35 поїздів, включаючи такі рейси, як: №3/4 Запоріжжя — Ужгород, №15/16 Харків — Ясіня, №17/18 Харків — Ужгород, №29/30 Київ — Ужгород, №749/750 Київ — Чоп, Ужгород, №779/780 Київ — Суми та №790/789-792/791 Київ — Кропивницький/Кременчук.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA