кар'єра особистісне зростання професія

Як розвиватись, коли на це зовсім немає часу: 5 простих кроків

Сейчас читают: 226
hochu.ua

Telegram-канал "Український Освітній Хаб у Польщі" опублікував лише кілька простих кроків, які допоможуть розвиватися в умовах цейтноту.

Повірте, ви зможете знайти 15-20 хвилин щодня, щоб прослухати цікаву лекцію чи подивитися майстер-клас. Читати також Все має бути ідеально: що таке синдром "відмінника", чим це загрожує і як його позбутись Фото: Freepik Час на подкасти можна знайти, наприклад, коли ви вигулюєте собаку, миєте посуд, їдете в транспорті або навіть під час обідньої перерви.

Знайдіть цікаві та не надто довгі подкасти, які будуть мотивувати вас та давати нову корисну інформацію.На YouTube зараз можна знайти все: уроки англійської мови, різні майстер-класи, туторіали.

Виділіть для себе щодня по 25 хвилин — цього буде цілком достатньо. Фото: Freepik Щоб розвиватися у своїй професії, важливо бути в курсі подій, які відбуваються у вашій сфері діяльності.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA