літо літо 2023

Обираємо сонцезахисний крем: які бувають види і на чому варто зупинитися влітку

Сейчас читают: 551
hochu.ua

Влітку сонце настільки активне, що вам не обов’язково довго “маринуватися” на сонці, щоб отримати засмагу… або опіки. Аби такого не сталося, потрібно користуватися сонцезахисним кремом.

Однак важливо вибрати саме “свій” крем від сонця - той, який буде підходити саме вашому типу шкіри і відповідатиме сезону. Тож, в чому різниця між SPF 15, SPF 30 та SPF 50 і який із цих варіантів потрібен саме вам, розповідає apteka-ds.com.ua.

У цьому матеріалі ви знайдете й інші корисні нюанси щодо використання сонцезахисного крему. Читати також Як правильно користуватися сонцезахисним кремом: три міфи, про які ви повинні знати Сонцезахисні креми, залежно від своєї здатності захистити шкіру від сонячного опромінення ультрафіолетом, що визначається фактором захисту від сонця SPF (Sun protection factor), поділяються на:Це число означає, що ультрафіолетове опромінення, яке викликає почервоніння та опіки на шкірі, повинно діяти у 15 разів довше звичайного терміну, щоб дійсно завдати вам шкоди.

Однак для надійного захисту шкіри поновлювати шар крему потрібно кожні 2 год. Захисні засоби з рівнем захисту SPF 15 утримують до 93% середніх ультрафіолетових променів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA