війна новини шоубізнес Таїсія Повалій

Не біженець: де і на чиї гроші насправді живе в Іспанії син Повалій

Сейчас читают: 657
hochu.ua

39-річний син путіністки Таїсії Повалій, Денис, після початку повномасштабного вторгнення виїхав до Іспанії. За кордоном проживає з дружиною та єдиним сином.

Редакція HOCHU.ua розповість, як зараз проживає син української зрадниці та чи спілкується зі своєю матір’ю.Денис Повалій планував будувати музичну кар’єру, брав участь у відомих проєктах, проте так і не зміг стати відомим артистом.

Після початку великої війни чоловік знаходився не в Україні, тому зміг легко виїхати до Європи. Читати також "Вигуки радості на чужих кістках": Повалій "нагодувала" путіністів черговою порцією маячні Музикант не коментував свої стосунки з матір’ю, яка і зараз проживає в країні-агресорці.

Проте в кінці грудня минулого року привітав її з днем народження. На своїй сторінці в Instagram опублікував музичний номер на пісню його авторства.З Днем народження, дорога мамо!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA