люди Нео StandWithUkraine

Найжаданіші чоловіки України: Арестович, Кім, Дехтяренко та Зеленський

Сейчас читают: 936
vogue.ua

З початку вторгнення росії в Україну, увага мільйонів людей прикута до новинних ресурсів. Інформаційний потік наповнений аналітичними та оглядовими матеріалами, зведеннями з фронту й відеозверненнями урядовців.

За декілька тижнів у українців з'явилися свої фаворити серед представників влади, які найчастіше розповідають народу про поточну ситуацію в країні.

В Інтернеті їх офіційно охрестили головними «крашами» = найжаданішими чоловіками України. Про них і розповідаємо в цьому матеріалі.

Дата народження: 3 серпня 1975Серцеїд Олексій Арестович — досвідчений політичний та військовий діяч. Серед його звань: радник з інформполітики очільника української делегації в Мінській групі, спікер ТКГ (Тристороння контактна група), радник голови Офісу Президента з питань стратегічних комунікацій у сфері нацбезпеки та оборони, актор, блогер, оглядач.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA