уроки куда пойти в Киеве

Найбільший на лівому березі: 5 фактів про ролердром на «Даринку»

Сейчас читают: 791
liza.ua

Кілька днів тому в столичному маркет-моллі «Даринок» розпочав роботу великий «Турбо ролердром» компанії Turbo family. На майданчику можуть кататися діти від 3-х років і дорослі будь-якого віку.

У пропозиціях: кілька видів колісного транспорту й уроки з професійними інструкторами. Мета організаторів – в перспективі зробити найбільший професійний ролердром та скейт-парк в Україні.Новий простір для ролерів носить звання «найбільшого на лівому березі Києва».

Територія оформлена в сучасному й яскравому дизайні, зі спеціальним спортивним пластиковим покриттям. Доповнюють атмосферу обов’язкові атрибути: гірки, трампліни, планки, фішки, килимки для початківців та інше.У межах майданчика функціонує професійна інструкторська школа «Shark Team», учні якої стають призерами різноманітних роликових змагань у Києві й по всій Україні.В асортименті для прокату представлені наступні позиції якісного спортивного спорядження:Гостям доступні зона для переодягання та безкоштовні ящики для зберігання.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA