лайфхак компост город поради дачникам добрива

Навіщо поливати компост солодкою газованою водою? Ви здивуєтесь геніальності цього рішення

Сейчас читают: 593
hochu.ua

Компост - це екологічно чисте та надзвичайно ефективне добриво, приготувати яке під силу кожному господарю. Втім, для того, щоб компост був максимально ефективним, він має добре настоятися, а на це зазвичай потрібно декілька років.

Та, виявляється, є один хитрий трюк, який допоможе значно скоротити це й термін.Цікавим лайфхаком ділиться prostoway. І все, що вам необхідно буде зробити - купити кілька пляшок найдешевшої солодкої води й діяти за інструкцією.

Читати також Чим підживити буряки в липні: поради досвідчених городників Насправді все дуже просто: заклавши повну яму харчових відходів та рослинних залишків, гарненько полийте все солодкою водою.

Згодиться як звичайна кола-кола чи пепсі, так і будь-яка інша солодка газованка з дешевшого сегмента. На яму середньої величини достатньо 2 л напою, а якщо компостна яма трохи більша, то наливайте більше солодкої води.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA