лайфхак чистий дім прибирання

Навіщо ставити віник у відро з солоною водою? Хитрість наших бабусь

Сейчас читают: 855
hochu.ua

Незалежно від наших бажань, жодна швабра чи пилосос не зможуть замінити віник у його традиційній ролі. Тому чи не в кожній квартирі можна знайти цей необхідний інструмент для прибирання.

Читати також І переплачувати не потрібно. Як зробити зі звичайної сковородки антипригарну? Однак не всі знають, що потрібно зробити з віником перед тим, як почати прибирання.

Якщо ви скористаєтеся наступною порадою, то зможете продовжити його термін служби. До речі, цим нехитрим, але дуже ефективним лайфхаком, який опублікували на pixelinform.com, користувалися ще наші бабусі.З цим завданням впорається навіть школяр.

Візьміть відро води та додайте туди кілька столових ложок солі, після чого добре розмішайте рідину до повного розчинення солі.Тепер потрібно занурити віник у солону рідину мітлою вниз і залишити його в такому положенні на 2-3 години.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA