лайфхак чистий дім

Навіщо закривати злив раковини металевою губкою? Хитрість досвідчених господинь

Сейчас читают: 517
hochu.ua

Засмічення у водопроводі не уникнути, якщо до нього весь час потраплятимуть жир, дрібні частинки та волосся. Опинившись у ваших трубах, швидше за все, вони провокуватимуть появу засмічення.

Тож найкращий спосіб боротися з ним - запобігти його виникненню. Читати також Вони є на кожній кухні! Всього три продукти допоможуть вам почистити духовку від жиру та неприємного аромату Щоб до труб не потрапляли речовини, здатні викликати засмічення, можна скористатися звичайною залізною губкою як сіткою для зливу.

Для цього ідеально підійде стара губка, яку не шкода викинути. Замінювати її новою потрібно в міру зношування. За цих умов усі зайві речовини не потраплятимуть до труб, а тому вам не потрібно буде переживати, що одного дня доведеться розбиратися з засміченням самим або викликати сантехніка на допомогу.

Також раніше ми писали, як зробити так, щоб пилюка осідала менше. Для цього достатньо приготувати спеціальний розчин для меблів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA