Наталка Денисенко місто Київ новини шоубізнес як виглядає пластична хірургія косметологія Наталка Денисенко місто Київ

Наталка Денисенко зізналася, чи робила пластичні операції: "Не зловживаю"

Сейчас читают: 394
hochu.ua

Популярна акторка Наталка Денисенко, яка стала заробляти більше за знаменитого чоловіка, зізналася, чи робила колись вона пластичні операції.

Зірка "Кріпосної" розповіла, як доглядає за собою і чи часто вдається до косметологічних процедур. Подробиці на HOCHU.ua!На своїй сторінці в Instagram вона згадала, що коли давала інтерв'ю Маші Єфросиніній, журналістка припустила, що Наталка Денисенко "схиблена на зовнішності".

Тоді артистка просто розсміялася, адже не вважає, що догляд за собою можна порівняти із "залежністю". Проте Наталка зізналася, що полюбляє салонні косметичні процедури й за можливості їх не пропускає.Пам'ятаю що я тоді сміялася.

Адже регулярний похід до косметолога, це для мене піклування про себе, і воно не є чимось "занадто". Перше, що я зробила, коли повернулася в Київ, після того, як ми з синочком тікали від війни на захід країни – записалася у всі свої улюблені салони краси.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA